Pachet 200 capsule KAFUNE - Arabica, Aromao si un cadou dulce

Cod produs: caps_pachet2

LOADING IMAGES
Pachet 200 capsule KAFUNE - Arabica, Aromao si un cadou dulce

Descriere produs

Compatibile cu sistemul Lavazza Blue®*, capsulele KAFUNE contin 9g de cafea fiecare , astfel incat espresso-ul tau sa fie mai puternic, mai intens si mai plin de gust si energie! Pachetul contine 2 cutii de capsule KAFUNE, cate una pentru fiecare blend de mai jos. Cutiile contin cate 100 de...

Produs indisponibil

Compatibile cu sistemul Lavazza Blue®*, capsulele KAFUNE contin 9g de cafea fiecare , astfel incat espresso-ul tau sa fie mai puternic, mai intens si mai plin de gust si energie!

Pachetul contine 2 cutii de capsule KAFUNE, cate una pentru fiecare blend de mai jos. Cutiile contin cate 100 de capsule. In plus ai si un cadou de 50 de bucati de Xylitol: o varianta 100% naturala de inlocuitor de zahar, tocmai bun pentru un espresso KAFUNE.

indulcitor.jpg


Transportul este gratuit.

Capsulele KAFUNE Aromao au un gust bogat, corpolenta bine definita si retrogust puternic. Culoarea brun deschis cu nuante rosiatice tradeaza aroma, ornata de o crema delicata si consistenta. Aromao prezinta arome intense cu nuante de vanilie si bergamota. Retrogustul este dulce, cu note delicate de lamaita.

KAFUNE Arabica este un blend de top cu prajire medie si continut mai slab de cafeina. Cu o corpolenta delicata si aroma puternica, un espresso de KAFUNE Arabica domina senzorial cu un gust suav, cu nuante sensibile de cireasa de cafea. Retrogustul este armonios si dominat de nuanta de caisa coapta.

Termenul de valabilitate este de 2 ani de la ambalare.

Capsulele de cafea sunt doze din plastic ce contin cafea macinata KAFUNE, sunt dozate perfect la 9g si ambalate intr-o atmosfera protectoare pentru a pastra prospetimea si savoarea cafelei. A nu se confunda cu alte sisteme de ambalare KAFUNE, de exemplu: monodozele KAFUNE, care sunt ambalate individual in hartie.

 

*Lavazza Blue® este o marca inregistrata a Luigi Lavazza SPA. La Fantana SRL nu este asociata sau sponsorizata in niciun fel de Luigi Lavazza SPA.

0 comentarii

Adauga un comentariu Anuleaza

Am citit si inteles politica privind prelucrarea datelor mele cu caracter personal

Abonamente de apa