Politica de confidentialitate

Politica privind protectia datelor - magazin.kafune.ro

Confidentialitatea datelor si increderea dumneavoastra sunt importante pentru La Fantana unde respectam intimitatea si dreptul la protectia datelor cu caracter personal ale vizitatorilor, clientilor, potentialilor clienti, angajatilor, potentialilor angajati si colaboratorilor nostri, in conformitate cu legislatia aplicabila in domeniu.

Tratam cu seriozitatea aceasta tema, iar prin prezenta politica dorim sa va informam cu privire la colectarea si utilizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, sa asiguram transparenta in ceea ce priveste prelucrarile de date incidente si dreptul de a decide singuri asupra modului in care sunt folosite informatiile pe care ni le comunicati.

Incepand cu data de 25 mai 2018 baza legala o constituie Regulamentul UE nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (Regulamentul) si legislatia secundara.

De asemenea, mentionam ca vom utiliza toate datele si documentele pe care ni le transmiteti exclusiv in scopul pentru care ne-au fost transmise, in conformitate cu informatiile furnizate in aceasta politica.

Principii de prelucrare a datelor cu caracter personal

In conformitate cu prevederile Regulamentului, La Fantana isi asuma ca datele cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului magazin.kafune.ro si serviciului de call center sa fie prelucrate cu respectarea urmatoarelor principii:

  1. Legalitate, echitate si transparenta - datele sunt prelucrate in mod legal, echitabil si transparent fata de persoana vizata;
  2. Limitari legate de scop - datele sunt colectate in scopuri determinate, explicite si legitime si nu sunt prelucrate ulterior intr-un mod incompatibil cu aceste scopuri;
  3. Reducerea la minimum a datelor - datele sunt adecvate, relevante si limitate la ceea ce este necesar in raport cu scopurile pentru care sunt prelucrate;
  4. Exactitate - datele sunt exacte si actualizate, iar atunci cand sunt inexacte vor fi sterse sau rectificate fara intarziere, considerand scopurile pentru care sunt prelucrate;
  5. Limitari legate de stocare - datele sunt pastrate intr-o forma care permite identificarea persoanelor vizate pe o perioada care nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrate datele; datele cu caracter personal pot fi stocate pe perioade mai lungi in masura in care acestea vor fi prelucrate exclusiv in scopuri de arhivare in interes public, in scopuri de cercetare stiintifica sau istorica ori in scopuri statistice, sub rezerva punerii in aplicare a masurilor de ordin tehnic si organizatoric adecvate;
  6. Integritate si confidentialitate - datele sunt prelucrate intr-un mod care asigura securitatea adecvata a datelor cu caracter personal, inclusiv protectia impotriva prelucrarii neautorizate sau ilegale si impotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorarii accidentale, prin luarea de masuri tehnice si organizatorice corespunzatoare;
  7. Responsabilitate - datele vor fi prelucrate cu respectarea principiilor sus-mentionate, iar La Fantana isi asuma responsabilitatea de a demonstra conformitatea prelucrarii.

Ce date colectam si cum le prelucram?

Prin navigarea si utilizarea paginii noastre web si/sau a serviciului nostru de call center, in functie de specificul si scopul fiecarei prelucrari, intram in contact cu datele dumneavoastra cu caracter personal, pe care le folosim conform descrierilor de mai jos, in cadrul carora ne vom referi, conform art. 13 din Regulament,la (a) scopurile in care sunt prelucrate datele cu caracter personal, (b) temeiul juridic al prelucrarii; (c) categoriile de date cu caracter personal vizate;(d) destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor cu caracter personal, după caz; (e) daca este incident transferul de date cu caracter personal catre un destinatar dintr-o tara terta UE sau o organizatie internationala; (f) perioada pentru care vor fi stocate datele cu caracter personal sau, daca acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili aceasta perioada; (g) drepturile de care dispuneti in calitate de persoana vizata de prelucrare.

  • Newsletter

Cu scopul publicitar de a va informa cu privire la noutatile, actiunile, evenimentele, serviciile si produsele similare La Fatana si brandurilor detinute de aceasta si a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra, colectam intemeindu-ne pe consimtamantul dumneavoastra expres, exprimat prin bifarea activa a casutei de accept, ca temei juridic de prelucrare a datelor cu caracter personal, adresa dumneavoastra de e-mail. Datele furnizate prin abonarea la newsletter vor fi transferate catre partenerul nostru contractual Mailchimp, care ofera servicii de direct mailing in beneficiul La Fantana. Va puteti retrage oricand consimtamantul prin accesarea link-ului pus la dispozitie in fiecare e-mail de comuicare comerciala care va avea efecte pentru viitor. Datele colectate vor fi pastrate pana la data la care va veti retrage consimtamantul privind primirea de comunicari comerciale din partea La Fantana si ulterior inca o perioada necesara pentru a putea documenta retragerea consimtamantului si sincronizarea informatiile continute in sistemele interne, conform prevederilor legale si a politicii de retentie a datelor aplicabile, dupa caz.

  • Contact

Cu scopul de a putea comunica cu dumneavoastra si a va raspunde solicitarilor, in cadrul sectiunii Contact va colectam, intemeindu-ne pe interesul legitim sau pe executarea contractului ca temeiuri juridice de prelucrare a datelor cu caracter personal, date precum numele, prenumele, adresa de e-mail, adresa postala, numarul de telefon, care vor fi prelucrate intern de catre colegii in masura sa va ofere cele mai potrivite raspunsuri la solicitarile dumneavoastra. Datele colectate vor fi pastrate pe durate de timp diferite, in functie de continutul solicitarii dumneavoastra si de nevoia concreta de a detine aceste date.

  • Navigarea pe site

Cu scopul imbunatatirii experientei dumneavoastra privind navigarea pe site-ul nostru, dar si a produselor si serviciilor noastre, precum si in vederea ofertarii dumneavoastra in functie de interesele aratate prin navigarea pe site-ul lafantana.ro si al identificarii si prevenirii riscurilor de securitate, pe baza acordului dumneavoastra expres exprimat prin bifarea activa a casutei de accept afisata in balonul privind utilizarea de cookies la accesarea site-ului, folosim tipuri de date cum ar fi informatii de analiza (prin instrumente de analiza terte precum Google Analytics, Tag Manager ,Double Click si Facebook care ne ajuta sa evaluam tendintele in privinta traficului si modului de utilizare a site-ului), module cookie si tehnologii similare, informatii din fisierele jurnal, indentificatorii de dispozitiv, metadate, tracking, profiling, retea si date de conectare, identificatori online, operatiuni privind dispozitivul, caracteristici ale dispozitivului.

Pentru informatii suplimentare inclusiv privind durata de stocare a acestor tipuri de date, accesati sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.

Pentru retragerea consimtamantului cu efecte pentru viitor, puteti accesa acest link.

  • Comenzi si retur

Cu scopul de a crea contul de utilizator, in vederea derularii relatiei contractuale cu La Fantana, respectiv a accesului, plasarii si gestionarii comenzilor dumneavoastra, prelucram, intemeindu-ne pe executarea contractului, interesul legitim sau obligatii legale, ca temeiuri juridice de prelucrare a datelor cu caracter personal date precum numele, prenumele, adresa de e-mail, adresa postala ,numarul de telefon, semnatura, care vor fi utilizate intern de catre colegii responsabili cu gestionarea relatiei cu clientii La Fantana.

Datele colectate vor fi pastrate pana la incetarea relatiei contractuale si inca o perioada suplimentara de 10 ani ulterior incetarii relatiei contractuale, din motive contabile si de exercitare a drepturilor legale, in cazul in care acest lucru reiese ca fiind necesar.

  • Call center

Cu scopul de a fi in contact cu dumneavoastra si de a va raspunde solicitarilor in timp real, intemeindu-ne pe interesul legitim si executarea contractului ca temeiuri juridice de prelucrare a datelor cu caracter personal, colectam datele dumneavoastra cu caracter personal, care se pot referi la nume, prenume, adresa postala, adresa e-mail, numar telefon, voce, care vor fi prelucrate in cadrul companiei de catre colegii in masura sa va ofere cele mai potrivite raspunsuri la solicitarile dumneavoastra.

Datele colectate vor fi pastrate pe durata standard de stocare de 3 luni, iar in cazul in care avand in vedere natura solicitarii, interesul legitim sau exercitarea unui drept, se vor pastra pe durate diferite de timp, in functie de necesitatea concreta, urmand a fi sterse la momentul la care stocarea acestora nu va mai fi justificata.

  • Comentarii site/blog

Cu scopul de a fi in contact cu dumneavoastra si de a va da posibilitatea sa impartasiti experientele avute cu produsele La Fantana, sugestiile si opiniile dumneavoastra in mod transparent, intemeindu-ne pe interesul legitim si interesul public ca temeiuri juridice de prelucrare a datelor cu caracter personal, colectam datele dumneavoastra cu caracter personal, care se pot referi la nume, prenume, adresa e-mail, care vor fi prelucrate in cadrul companiei de catre colegii in masura sa va ofere cele mai potrivite raspunsuri la solicitarile dumneavoastra.

Datele colectate vor fi pastrate pe durata de existenta a sectiunii de comentarii pe site, respectiv pana la stergerea comentariului de catre dumneavoastra sau pana ne solicitati stergerea, cand acesta va deveni anonim.

Alti destinatari ai datelor

In scopurile mentionate mai sus, La Fantana poate divulga datele personale, dupa caz si justificat, si catre alte terte parti, cum ar fi:

  • furnizori de servicii de marketing;
  • furnizori de servicii de curierat;
  • furnizori de servicii de servicii de plata / bancare;
  • furnizorii de servicii de gazduire/administrare/mentenanta site-uri;
  • furnizori de alte servicii, entitati care asista La Fantana in prelucrarea de date in calitate de imputerniciti, autoritati publice, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Link-uri catre alte pagini de internet

Site-ul magazin.kafune.ro contine trimiteri (link-uri) catre alte pagini de internet, www.lafantana.ro; www.kafune.ro , detinute de La Fantana ; www.youtube.com si catre retele sociale sau alte terte site-uri care au politici de date personale proprii si pentru care La Fantana nu isi asuma raspunderea. Prezenta politica este valabila doar pentru pagina magazin.kafune.ro.

Nu ne asumam raspunderea pentru continuturile straine puse la dispozitie prin intermediul link-urilor si marcate ca atare. La Fantana este exonerata de raspundere in ceea ce priveste continutul cu caracter ilegal, prezentarea de informatii eronate sau incomplete, precum si pentru daune provenite din utilizarea sau neutilizarea informatiilor continute in aceste site-uri.

Ce drepturi aveti in legatura cu datele dumneavoastra cu caracter personal

  • Dreptul de acces la Date

Persoana vizata are dreptul de a obtine din partea La Fantana o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care o privesc si o copie a datelor cu caracter personal care fac obiectul prelucrarii. Pentru orice alte copii solicitate de persoana vizata, La Fantana poate percepe o taxa rezonabila, bazata pe costurile administrative.

  • Dreptul de rectificare a datelor

Persoana vizata are dreptul de a obtine de la La Fantana, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care o privesc.

Tinandu-se seama de scopurile in care au fost prelucrate datele, persoana vizata are dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare.

  • Dreptul la stergerea datelor

Persoana vizata are dreptul de a obtine stergerea datelor cu caracter personal care o privesc, fara intarzieri nejustificate, atunci cand nu este incidenta una dintre situatiile prevazute de Regulament, care permite refuzul cererii de stergere a acestora.

  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii

Persoana vizata are dreptul de a obtine din partea La Fantana restrictionarea prelucrarii in urmatoarele cazuri:

o Persoana vizata contesta exactitatea datelor, pentru o perioada care ii permite La Fantana sa verifice exactitatea datelor;

o Prelucrarea este ilegala, dar persoana vizata se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;

o La Fantana nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana vizata i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

o Persoana vizata s-a opus prelucrarii, pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.

  • Dreptul la portabilitatea datelor

Persoana vizata are dreptul de a primi datele cu caracter personal care o privesc si pe care le-a furnizat La Fantana intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si are dreptul de a transmite aceste date altui operator, fara obstacole din partea operatorului caruia i-au fost furnizate datele cu caracter personal, in cazul in care:

o prelucrarea se bazeaza pe consimtamant;

o prelucrarea se bazeaza pe un contract; sau

o prelucrarea este efectuata prin mijloace automate.

  • Dreptul de opozitie

In orice moment, persoana vizata are dreptul de a se opune, din motive legate de situatia particulara in care se afla, prelucrarii datelor sale, inclusiv crearii de profiluri pe baza respectivelor dispozitii, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.

Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment prelucrarii in acest scop a datelor cu caracter personal care o privesc, inclusiv crearii de profiluri, in masura in care este legata de marketingul direct respectiv.

  • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale

Persoana vizata are dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa, avand dreptul de a cere si de a obtine:

o retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice in privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul ori alte asemenea aspecte;

o reevaluarea oricarei alte decizii luate in privinta sa, care o afecteaza in mod semnificativ, daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari care indeplineste conditiile prevazute la punctul anterior.

  • Dreptul de a se adresa justitiei si/sau Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Cum va puteti exercita drepturile

Va puteti exercita drepturile amintite mai sus printr-o cerere scrisa, transmisa online la adresa de e-mail protectiadatelor@lafantana.ro. Pentru evitarea furnizarii de informatii catre persoane neautorizate, conform procedurii interne de solutionare a acestor cereri, solicitantului i se vor putea cere informatii suplimentare in vederea verificarii identitatii/interesului/dreptului sau de reprezentare.

Cererea va fi solutionata in cel mult o luna de la primire. Aceasta perioada poate fi prelungita cu doua luni atunci cand este necesar, tinandu-se seama de complexitatea si numarul cererilor, La Fantana oferind informatii cu privire la orice astfel de prelungire, in termen de o luna de la primirea cererii, prezentand si motivele intarzierii.

In cazul in care persoana vizata introduce o cerere in format electronic, informatiile sunt furnizate in format electronic acolo unde este posibil, cu exceptia cazului in care persoana vizata solicita un alt format.

Daca nu ia masuri cu privire la cererea persoanei vizate, La Fantana va informa persoana vizata, fara intarziere si in termen de cel mult o luna de la primirea cererii, cu privire la motivele pentru care nu ia masuri si la posibilitatea de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere si de a introduce o cale de atac judiciara.

Informatiile furnizate sunt oferite gratuit. In cazul in care cererile din partea unei persoane vizate sunt in mod vadit nefondate sau excesive, in special din cauza caracterului lor repetitiv, La Fantana poate:

  1. fie sa perceapa o taxa rezonabila tinand cont de costurile administrative pentru furnizarea informatiilor sau a comunicarii sau pentru luarea masurilor solicitate;
  2. fie sa refuze sa dea curs cererii.

Masuri de siguranta privind prelucrarea datelor

Toate informatiile colectate prin intermediul site-ului magazin.kafune.ro sunt prelucrate cu respectarea principiilor mentionate mai sus, la care sunt adaugate masuri tehnice si organizatorice, care permit trasabilitatea si transparenta privind prelucrarea datelor dumneavoastra. In relatie cu imputernicitii prin intermediul carora se pot prelucra datele cu caracter personal, La Fantana ia masuri necesare pentru a se asigura ca acestia indeplinesc cerintele legale cu privire la protectia datelor si respecta standardele relevante, iar ca la date are acces un numar limitat de persoane, restrictionat la cele care au realmente nevoie sa le acceseze in vederea executarii obligatiilor contractuale.

De principiu accesarea bazelor de date si fisierele/platformele necesita autentificarea prin ID si parola, iar serverele pe care acestea sunt stocate sunt situate in Romania si gestionate corespunzator.

Date de contact

Daca aveti intrebari suplimentare privind aceasta politica, ne puteti contacta folosind datele de mai jos:

La Fantana

Bd-ul Garii Obor nr 8C, sect 2, Bucuresti, Romania

protectiadatelor@lafantana.ro



Politica de utilizare cookies

Website-ul www.magazin.kafune.ro apartine La Fantana SRL si foloseste cookie-uri, care asigura functionarea corespunzatoare a website-ului, dar si cookie-uri utilizate atat pentru a furniza informatii cat mai relevante utilizatorilor, cat si pentru a adapta serviciile la nevoile acestora, conform informatiilor furnizate in aceasta politica.

Ce este un "cookie"?

Un Cookie este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care se stocheaza pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza o anumita pagina de internet. Cookie-ul este instalat prin solicitare emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome, Safari, etc.) si este complet "pasiv" (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard drive-ul utilizatorului). Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului, iar durata de existenta a unui cookie este determinata din punct de vedere tehnic, de la caz la caz.

 

Modul in care utilizam cookie-uri

Utilizam cookie-uri pentru a monitoriza ce ai achizitionat de la noi si ce actiuni ai realizat pe site. De asemenea, cookie-urile iti permit sa utilizezi servicii cum ar fi urmarirea comenzii efectuate, verificarea contului tau sau primirea unor beneficii suplimentare.

Cookie-urile noastre nu retin date cu caracter personal cum ar fi numele tau sau detaliile bancare. Acestea doar ne permit sa aflam informatii dupa ce v-ati autentificat sau ajuta la a face legatura intre informatiile privind navigarea facuta si datele tale cu caracter personal atunci cand alegi sa te inregistrezi pentru un serviciu, carte alba sau buletin informativ.

Pentru aceasta, in unele situatii utilizam cookie-uri persistente. Tratam cu seriozitate protectia datelor tale cu caracter personal - intotdeauna monitorizam si imbunatatim modul in care le putem proteja.

Am clasificat cookie-urile noastre in urmatoarele categorii, pentru a-ti fi mai usor sa intelegi de ce avem nevoie de ele:

  1. Strict necesare (functionale) - Cookie-urile necesare ajuta la a face un site utilizabil prin activarea functiilor de baza, precum navigarea in pagina si accesul la zonele securizate de pe site. Site-ul nu poate functiona corespunzator fara aceste cookie-uri.
  2. Preferinte - Cookie-urile de preferinta permit unui site sa isi aminteasca informatii care se modifica dupa modul in care se comporta sau arata site-ul, precum limba dvs. preferata sau regiunea in care va aflati.
  3. Statistici - Cookie-urile de statistica ii ajuta pe proprietarii unui site sa inteleaga modul in care vizitatorii interactioneaza cu site-urile prin colectarea si raportarea informatiilor in mod anonim.
  4. Marketing - Cookie-urile de marketing sunt utilizate pentru a-i urmari pe utilizatori de la un site la altul. Intentia este de a afisa anunturi relevante si antrenante pentru utilizatorii individuali, asadar ele sunt mai valoroase pentru agentiile de puiblicitate si partile terte care se ocupa de publicitate. Utilizam apoi aceste informatii pentru a-ti arata reclame si pagini care credem ca te pot interesa, pentru a individualiza modul in care comunicam cu tine sau pentru a individualiza continutul comunicarilor pe care vi le trimitem. Daca preferi, poti opta pentru a renunta la acestea. Individualizarea continutului inseamna ca acesta include informatii care reflecta interesul pe care l-ai aratat fata de continutul paginilor noastre sau oferte ori promotii care credem ca te-ar putea interesa, si pentru a imbunatati modul in care raspundem la necesitatile tale.

Veti gasi urmatorul mesaj de fiecare data cand intrati pe site, in cazul in care nu v-ati dat acordul pe butonul OK. El contine lista comprehensiva de cookie-uri aflate pe site-ul magazin.kafune.ro:

Error: The domain MAGAZIN.KAFUNE.RO is not authorized to show the cookie declaration. Please add it in the cookie manager to authorize the domain.

Cookie-urile iti permit o mai buna experienta de vizitare a site-urilor noastre, iar unele dintre ele sunt necesare pentru buna functionare a acestuia. Folosim cookie-uri pentru:

  • imbunatatirea timpului de raspuns la accesarea paginilor de pe site
  • acces la magazinul online
  • inregistrarea preferintelor de navigarea
  • acces la sectiuni protejate din site. Cookie-ul se genereaza dupa autentificare pentru verificarea expirarii sesiunii
  • identificarea traseului de navigare al utilizatorilor pe site
  • analiza vizitatorilor, in vederea imbunatatirii experientei pe site. Cu ajutorul Adobe Analytics, colectam date anonime despre vizitele pe site-ul nostru
  • inregistrarea acceptului utilizatorului pentru cookie-uri la prima accesare a site-ului
  • inregistrarea temporara a continutului vizualizat anterior de utilizator, pentru afisarea de continut relevant in continuare navigarii

Folosirea cookie-urilor de catre tine

Decizia de a pastra sau sterge fisierele de tip cookies apartine fiecarui utilizator. Inainte de a intreprinde o actiune in aceasta privinta, va recomandam sa tineti cont de cateva aspecte:

  1. a) Scopul fisierelor cookies este de a imbunatati experienta dumneavoastra de navigare, si de a ne ajuta, prin date statistice colectate in urma vizitelor dumneavoastra pe websiteul kafune.ro sa perfectionam produsele si serviciile pe care vi le oferim.
  2. b) Aceste fisiere nu reprezinta o amenintare la adresa securitatii datelor dumneavoastra. Nu vor accesa si nu vor transmite niciun fel de informatie stocata pe hard drive-ul calculatorului sau telefonului dumneavoastra.
  3. c) Dimensiunile lor sunt neglijabile, nealterand performantele calculatorului sau telefonului pe care sunt stocate.
  4. d) O eventuala stergere a acestor fisiere ar putea genera dificultati in navigare pe websiteul www.magazin.kafune.ro, limitand posibilitatile dumneavoastra de vizualizare a continutului.

Va recomandam sa nu stergeti aceste fisiere deoarece stergererea, dezactivarea sau refuzul de a le inregistra in calculatorul sau telefonul dumneavoastra va afecta implicit modul in care navigati pe Internet, limitand performantele website-urilor pe care le vizitati. De asemenea, trebuie sa stiti ca stergerea fisierelor cookies nu presupune ca veti inlatura o viitoare expunere la publicitate online, ci doar ca mesajele publicitare nu vor mai fi adaptate intereselor dumneavoastra. Pentru a face o achizitie online sau pentru a te informa si abona la serviciile La Fantana , trebuie sa ai activate cookie-urile din browser-ul tau de internet.

Daca doriti sa faceti un management manual al acestor fisiere, trebuie sa stiti ca orice browser poate fi configurat astfel incat sa accepte sau sa respinga fisiere cookies de la un anumit website. Aceste setari pot fi accesate, ca regula, in sectiunea optiuni sau in meniul de preferinte al browserului.

Le puteti sterge sterge din instrumentul de accesare a unei pagini de internet (browser). Poti gasi informatii privind controlul si stergerea cookie-urilor si la adresa http://allaboutcookies.org

Cookie-uri terte

Cookie-urile primare provin de pe acelasi domeniu ca si site-ul pe care il vizitezi in momentul respectiv .

Cookie-urile terte provin dintr-un domeniu diferit de site-ul pe care il vizitezi. De exemplu, atunci cand vizitezi site-ul nostru, putem include un link la site-ul unei alte societati cum ar fi contul nostru de Facebook sau Twitter, sau un video de pe pagina noastra de YouTube.

Prin urmare, atunci cand dai 'Like' sau postezi un 'Tweet' pentru un produs de pe site-ul nostru, aceste site-uri pot uneori sa puna cookie-uri in computerul tau. Nu controlam modul in care acestea isi utilizeaza cookie-urile, astfel ca iti sugeram sa verifici pe site-ul lor modul in care le utilizeaza si cum le poti gestiona.

Folosim aceste cookie-uri pentru:

  • a distinge utilizatori diferiti, in scopul afisarii de publicitate pe site
  • a livra, masura si imbunatati relevanta reclamelor
  • personalizarea reclamelor pe Google Search (cele mai recente cautari, interactiunile anterioare cu reclamele sau rezultatele cautarii, precum si vizitele utilizatorului pe site)
  • publicitatea pe care Google o serveste pe web
  • masurarea interactiunilor cu reclamele pe domeniul plasat si pentru a preveni afisarea prea frecventa a acestora
  • a determina de cate ori a dat click un utilizator pe o reclama si a cumparat un produs